Harry Potter special

Harry Potter quizvragen
1. Hoe lang verandert de gedaante bij het nemen van een slokwisseldrank? 2. Wie is de scheidsrechter bij de zwerkbalwedstrijden? 3. Hoe heet de toverschool waar Harry Potter naartoe ging? 4. Van welke afdeling is De Dikke Monnik afdelingsgeest? 5. In welk jaar was de eerste Harry Potterfilm in Nederland te zien? 6. Hoe wordt de vloek des doods uitgesproken? 7. Hoe heet de schrijfster van de Harry-Potterboeken? 8. Wat is de titel van de tweede film uit de Harry Potter reeks? 9. Hoe heet het gevleugelde balletje dat met Zwerkbal gevangen moet worden? 10. Hoe wordt iemand die Sisselspraak kent genoemd?
Antwoorden
1. Hoe lang verandert de gedaante bij het nemen van een slokwisseldrank? Een uur 2. Wie is de scheidsrechter bij de zwerkbalwedstrijden? Madame Hooch 3. Hoe heet de toverschool waar Harry Potter naartoe ging? Zweinstein 4. Van welke afdeling is De Dikke Monnik afdelingsgeest? Huffelpuf 5. In welk jaar was de eerste Harry Potterfilm in Nederland te zien? 2001 6. Hoe wordt de vloek des doods uitgesproken? Avada Kedavra 7. Hoe heet de schrijfster van de Harry-Potterboeken? J.K. Rowling 8. Wat is de titel van de tweede film uit de Harry Potter reeks? Harry Potter en de geheime kamer 9. Hoe heet het gevleugelde balletje dat met Zwerkbal gevangen moet worden? De Gouden Snaai 10. Hoe wordt iemand die Sisselspraak kent genoemd? Een Sisseltong

Was deze gratis quiz een eitje?
Ontdek meer in onze webwinkel.  We hebben uitdagende quiz die je samen met je vrienden of familie kunt doen. Daag ze uit en test wie de slimste is!